BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, March 4, 2013

2012 Wedding









Razali & Baizura









Custom Wedding Teaser


Custom Wedding Teaser











Tuesday, August 16, 2011

BENTONG PAHANG SHIDA & APIT















Saturday, July 9, 2011

Bukan sekadar melihat

salam kepada semua reader & viewer~ terdetik nak tertulis panjang2 malam ni, tapi aku bukan bloger yang aktif atau pun penyair yang nak mempamerkan luahan hati ataupun istilah kata kosa kata yang tinggi, ok hari ini 9/7 aku memang pelik dengan keadaan bangsa aku sendiri tak habes2 berlaga2, baju MERAH VS BAJU KUNING, yang aku pasti dua2 tak boleh pakai sebab due2 pihak huru harakan keadaan, KL totaly down arini sampai aku nyaris tak dapat keluar rumah,then aku pelik why nama ***** dari pihak ***** tidak kene sewajarnya? finish. aku memang tak tahu tentang politik tapi sebagai rakyat dan anak melayu aku sedih lihat bangsa sendiri terumbang ambing dimainkan.

Monday, March 28, 2011

to;~ kawan yang sentiasa membantu dan bagi sokongan

video 
~sekarang baru habis siapkan new tesis untuk next event then weding yang lepas 
tak banyak sangat perkara yang nak dikongsikan but ade cadangan dari pakar
said"why urblog so simple" haha simple but nice kan cukup if u all dapat ape
yang nak disampaikan~tiada ape yang tersirat pun,anyway now my wife pregnant
so proud soon i came be father.tk guys suport me and my beloved wife
u are always and every minute at my heart.hihi ^_^

RITA & KHAIRUL